Βράβευση από την Γερμανική πρεσβεία για την κ. Θ. Μάρκου από το 4ο Γυμνάσιο, ως την 2η καλύτερη καθηγήτρια Γερμανικών στην Ελλάδα

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, στην οικία του Γερμανού Πρέσβη στην Αθήνα, θα λάβει χώρα μια γιορτή με την ονομασία: <<Με φόρα για το Μέλλον>>, προς τιμή των νικητών του: <<βραβείου καλύτερου καθηγητή Γερμανικών στη Ελλάδα>>. Την εκδήλωση διοργανώνει η Μορφωτική υπηρεσία της  Γερμανικής Πρεσβείας. Θα βραβευθούν δέκα καθηγητές Γερμανικής γλώσσας από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων  και η καθηγήτρια του 4ου Γυμνασίου Πύργου κ. Θεοδώρα Μάρκου, η οποία αξιολογήθηκε ως η δεύτερη καλύτερη καθηγήτρια στην Ελλάδα φέτος.

Η κ. Μάρκου  κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς  συμμετείχε με όλα τα τμήματα της  Α’, Β΄ και Γ’ τάξης του σχολείου στον διαγωνισμό, διδάσκοντάς  τους την χρήση της Γερμανικής γλώσσας μέσα από τα Γερμανικά ήθη και έθιμα, που ήταν και το θέμα του φετινού διαγωνισμού. Υλοποίησε την <<γιορτή των φαναριών>>, την περίοδο των Χριστουγέννων, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στην δεξίωση στην Αθήνα κατόπιν προσκλήσεως του Γερμανού Πρέσβη θα παρευρεθεί και ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Πύργου κ. Γεώργιος Κομιώτης μετά της συζύγου του, για να παραστεί και στην τελετή βράβευσης της κ. Μάρκου.

Περισσότερα Νέα