Βρήκε χαμένη τραπεζική κάρτα και αγόραζε σε καταστήματα του Πύργου! Συλλήψεις για οδήγηση υπό μέθη και για καταδικαστικές αποφάσεις.

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ο οποίος  χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα την οποία είχε χάσει πολίτης, πραγματοποίησε συνολικά έξι συναλλαγές σε καταστήματα του Πύργου, συνολικής αξίας (127,40) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη  

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Τριπόλεως –  Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη ημεδαπού με απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δημοσίων κτημάτων  και δασών.

Περισσότερα Νέα