Βρούτσης – Αυγερινοπούλου: Παράταση του προγράμματος απασχόλησης για 39 εργαζόμενους στα νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας

24 Ιουλίου - 16:43 Τοπικά

Συνάντηση με εκπροσώπους των 39 εργαζομένων που έχουν τοποθετηθεί μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ στα νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, πραγματοποίησε η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, η Βουλευτής επικοινώνησε με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο οποίος αναγνώρισε τη χρησιμότητα των υπαλλήλων αυτών και διαβεβαίωσε τη κα Βουλευτή για τη παράταση του προγράμματος απασχόλησης.

Ακολουθεί κάτωθι η δήλωση της κα Αυγερινοπούλου:

 «Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος απασχόλησης ανέργων στη δημόσια υγεία, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία του Πύργου και της Αμαλιάδας, ήρθα σε επικοινωνία με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Στόχος μας είναι να ενισχυθούν τα νοσοκομεία με προσωπικό όλων των βαθμίδων και εξ’ αυτού έλαβα τη διαβεβαίωση από τον Υπουργό Εργασίας για παράταση του προγράμματος απασχόλησης. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να απασχολούνται στα νοσοκομεία του Πύργου και της Αμαλιάδας, καθώς είναι απαραίτητοι και συμβάλλουν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων».

 

Περισσότερα Νέα