Ξεκίνησαν τα μαθήματα και συνεχίζονται οι εγγραφές στα παιδικά τμήματα του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

24 Ιουλίου - 18:34 Τοπικά

Το τμήμα της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ για παιδιά από (4-7 ετών) σε group για 1 ώρα / 1 φορά την εβδομάδα λειτουργεί και φέτος στο Ωδείο μας.

Η Μουσική αγωγή στην προσχολική και πρώιμη σχολική ηλικία δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν να εκφράζονται, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να έρθουν κοντά στον κόσμο της Μουσικής με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Το μάθημα περιλαμβάνει κίνηση, παιχνίδι, δημιουργική δραστηριότητα, μια πρώτη επαφή με άλλες μορφές τέχνης και τη σύνδεσή τους με τη μουσική, το τραγούδι και την εξοικείωση των παιδιών με τα μουσικά όργανα (ρυθμικά και μελωδικά κρουστά), ώστε να γνωρίσουν τις δυνατότητες και την μουσική τους κλίση με σκοπό να επιλέξουν σωστά το είδος των καλλιτεχνικών τους σπουδών.

Tα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, το 1ο γκρούπ 17:00-18:00, το 2ο γκρούπ 18:00-19:00 & Παρασκευή το 3ο γκρούπ 17:00-18:00.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ORFF

Ένα νέο παιδικό τμήμα του Ωδείου είναι η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ORFF για παιδιά από (7-15 ετών) σε group, 1 ώρα / 1 φορά την εβδομάδα.

Υπεύθυνη Τμημάτων ( Μουσικής Προπαιδείας & Ορχήστρας Orff) :

Φωτεινή Νικολοπούλου, Καθηγήτρια Μουσικής

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου απέκτησε από φέτος και ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ για παιδιά από (4-18) ετών σε group από 6 έως 10 παιδιά ανάλογα με τις ηλικίες, 2 ώρες την εβδομάδα.

Ένας άριστος τρόπος έκφρασης των παιδιών είναι το θέατρο. Το θεατρικό εργαστήρι δίνει τη δυνατότητα σ’ αυτά να δημιουργήσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Περιλαμβάνει τις παρακάτω ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά: Αυτοσχεδιασμός, Θεατρικό Παιχνίδι, Δημιουργική Γραφή, Κατασκευές, Μουσικοκινητική Αγωγή, Κουκλοθέατρο, Μελέτη Θεατρικών Έργων, Ασκήσεις Συγκέντρωσης – Χαλάρωσης, Βασικές Αρχές Ορθοφωνίας.

Το Θεατρικό Εργαστήρι λειτουργεί κάθε Παρασκευή 17:00-19:00.

Υπεύθυνη Θεατρικού Εργαστηρίου : Ρούλα Ξαρχάκου

Ανακάλυψε τη Μουσική & το Θέατρο μέσα από το Παιχνίδι, την Κίνηση και τη Δημιουργική Δραστηριότητα!

Πληροφορίες – Εγγραφές κάθε μέρα 15:30 – 20:30 & Σάββατο 10:00 – 13:00.

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος – τηλ.: 26210 33179

Περισσότερα Νέα