Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου ο Διονύσης Μπέλτσος. Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του

24 Ιουλίου - 19:36 Τοπικά

Την πρόθεσή του να είναι επικεφαλής μιας ενωτικής κίνησης πολιτών που θα διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου Πυργου ανακοίνωσε ο τ. Αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος. Στην ουσία επιβαιβεώθηκαν οι “ψύθιροι” που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για την καθοδο του  επιτυχημένου τ. Αντιδημάρχου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κου Μπέλτσου:
Αγαπητές συνδημότισες- Αγαπητοί συνδημότες
Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη δημοτικής αρχής θα κληθούμε ΟΛΟΙ μας να αναλάβουμε την ευθύνη για την επιλογή της ομάδας των συμπολιτών που θα ηγηθούν της προσπάθειας αναδιοργάνωσης, ουσιαστικής βελτίωσης της καθημερινότητας και ανάπτυξης του Δήμου μας.
Με ειλικρινή και απεριόριστο σεβασμό στις αγωνίες, προβληματισμούς, κρίσεις και απόψεις σας , σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής μιας ενωτικής κίνησης πολιτών που θα διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου μας.
Το όραμά μας συνιστάται από την δοκιμασμένη πρόθεσή μας για ασυμβίβαστους αγώνες και γόνιμες διεκδικήσεις, και όχι από ανεδαφικές υποσχέσεις.
Το όραμά μας θα κριθεί από την αξιοπιστία μας στον δημοκρατικό διάλογο με ΕΣΑΣ με αποκλειστικό γνώμονά μας την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Το όραμά μας θα επικρατήσει για την δημιουργική αποτελεσματικότητα των προτάσεών μας, ώστε μόλις στα επόμενα χρόνια να ζούμε σε ένα σύγχρονο Δήμο που θα αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες και τις προοπτικές του απαράμιλλου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντός μας .
Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας να ανασυστήσουμε το Δήμο μας σε πρωτεύουσα δύναμη και θελκτικό προορισμό. Σ’ αυτό το αποφασιστικό προσκλητήριο για το μέλλον μας ,ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ .
Πιστεύοντας ότι το αναστάσιμο μήνυμα του Κυρίου θα φέρει την ειρήνη , εύχομαι υγεία ,φώτιση και ευτυχία σε όλους.
Με εκτίμηση
Μπέλτσος Διονύσιος του Ιωάννη,
Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός

Περισσότερα Νέα